Hummusy i Pasty

0 0
Hummusy i Pasty

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Prawdopodobnie najlepsza książka z przepisami na hummusy i pasty!

Nie masz czasu na wstęp? Od razu zacznij gotować!

Zobacz przepis!
  • Medium
Share

Cześć! Tu Konrad Budzyk – autor, smakosz i pasjonat kulinariów. Dziś chciałbym opowiedzieć Wam trochę o mojej książce „Hummusy i Pasty”, która, mimo upływu lat, wciąż cieszy się ogromnym zainteresowaniem. Jeśli jeszcze jej nie znasz, to pora to zmienić!

Znajdziesz ją w księgarniach internetowych – kliknij -> TUTAJ

Dlaczego warto sięgnąć po „Hummusy i Pasty”?

  1. Proste przepisy pełne smaku – Chciałem, by każdy – niezależnie od poziomu kulinarnych umiejętności – mógł odkryć bogactwo smaków, jakie dają roślinne pasty i hummusy. Składniki do większości z nich dostaniesz w każdym większym markecie!
  2. To nie tylko książka – to przewodnik po smakach świata! Znajdziesz w niej przepisy na hummusy klasyczne, ale i takie, które zaskakują połączeniem składników. Czerwona soczewica, buraki, pieczona dynia, a nawet czekoladowy hummus – brzmi intrygująco? Takich pomysłów jest więcej! Przy okazji zobacz już dzisiaj jak zrobić hummus we własnym zaciszu domowym i zakochaj się w nim!
  3. Pasty do chleba? Oczywiście! Jeśli nudzą Cię sery i wędliny na kanapkach, ta książka to prawdziwy raj. Jest pełna przepisów na pasty, które możesz wykorzystać zarówno do chleba, jak i jako dipy do warzyw czy przekąsek.
  4. Regionalne inspiracje – Mój ulubiony przepis? Bez wahania – smalczyk z fasoli! Kojarzy mi się z moimi korzeniami i Podhalem, z którego pochodzę. Aromatyczny, sycący i pełen smaku – to taka wersja roślinna, która świetnie oddaje klimat mojego regionu.
  5. Kreatywne podejście – W książce znajdziesz też inne wyjątkowe przepisy, jak np. wegański paprykarz, który zachwyca smakiem, oraz hummus chrzanowy – idealny do kanapek, warzyw czy jako baza do niebanalnych przekąsek.
  6. Dla każdego – To książka nie tylko dla wegan, ale też dla każdego, kto szuka nowych pomysłów na zdrowe, roślinne dodatki do codziennych posiłków.

Hummusy i Pasty

Tworząc tę książkę, chciałem podzielić się z Wami moją miłością do roślinnych past i hummusów. To dania, które są proste, zdrowe i dają nieskończone możliwości kombinacji smaków. Pisząc przepisy, myślałem o tym, żeby każdy – niezależnie od kulinarnych umiejętności – mógł je łatwo odtworzyć. Czy się udało? Patrząc na Wasze pozytywne opinie i zdjęcia dań, które przysyłacie – chyba tak!

Bestseller od lat

Od premiery w 2017 roku „Hummusy i Pasty” zdążyły trafić do wielu domów, inspirując Was do odkrywania kuchni roślinnej na nowo. To ogromna radość widzieć, jak przepisy z mojej książki stają się częścią Waszych codziennych posiłków – czy to na rodzinnych stołach, czy podczas spotkań z przyjaciółmi.

Rabaty do nawet -35%!

Gdzie ją dostaniesz najtaniej? Sprawdź, kliknij -> TUTAJ

Jeśli szukasz inspiracji na wyjątkowe hummusy i pasty, „Hummusy i Pasty” to książka właśnie dla Ciebie. A jeśli już ją masz, koniecznie daj znać, który przepis podbił Twoje serce. Może zakochasz się w smalczyku z fasoli, tak jak ja?

Smacznego hummusowania i pastowania!

Konrad Budzyk

Hummusy i Pasty

Jak podoba Ci się przepis?

Konrad Budzyk

abc

Pesto z zielonej cebulki
previous
Pesto z zielonej cebulki
Wegański makowiec - bez mleka i jajek
next
Wegański makowiec – bez mleka i jajek
Pesto z zielonej cebulki
previous
Pesto z zielonej cebulki
Wegański makowiec - bez mleka i jajek
next
Wegański makowiec – bez mleka i jajek
Subscribe
Powiadom o
guest
26 komentarzy
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
joanna

Mam te książkę i często korzystam. Hummus na słodko to mój faworyt ale każdy przepis jest wspaniały

Bożena

Mam tę książkę od dwóch lat i naprawdę ją uwielbiam. Dzięki niej wprowadziłam do swojej diety więcej roślinnych opcji, a hummus z burakiem to zdecydowanie mój numer jeden. Świetne przepisy, które wychodzą za każdym razem.

Bruno

Kupiłem tę książkę z myślą o żonie, ale to ja częściej z niej korzystam. Smalczyk z fasoli naprawdę robi wrażenie, nawet na tych, którzy na co dzień jedzą mięso.

Weronika

Świetna książka, pełna inspiracji. Podoba mi się to, że przepisy są łatwe i nie wymagają egzotycznych składników. Hummus z dynią to moje odkrycie tej jesieni.

Elwira

Lubię eksperymentować w kuchni, ale ta książka to zupełnie nowy poziom. Dzięki niej pierwszy raz zrobiłam własny hummus i teraz nie wyobrażam sobie wracać do kupnych past.

Wojciech Latos

Książka jest ciekawa, choć spodziewałem się więcej przepisów na pasty inne niż hummusy. Niemniej jednak kilka pomysłów mnie pozytywnie zaskoczyło.

Jagoda Budkowska

Dostałam tę książkę na urodziny i muszę przyznać, że była to trafiona niespodzianka. Przepisy są różnorodne i ciekawe. Najbardziej podoba mi się paprykarz, który przypomina mi smaki dzieciństwa.

Klaudia Łukowiak

Uwielbiam książki kulinarne, ale ta zdecydowanie wyróżnia się na tle innych. Przejrzysta, z pięknymi zdjęciami i dokładnymi instrukcjami. Dla mnie mistrzostwo.

Noah

I bought this book during my visit to Poland, and it has been a great addition to my cookbook collection. The recipes are easy to follow, and the variety of hummus flavors is amazing. My favorite so far is the lentil hummus.

Sara

Jestem weganką od kilku lat i szukałam czegoś, co urozmaici moje śniadania. Ta książka to strzał w dziesiątkę. Polecam każdemu, kto szuka zdrowych i smacznych pomysłów na kanapki.

26
0
Masz pytanie? Spodobał Ci się przepis? Skomentuj!x
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here